hainehippie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii de produse

   RETUR / SCHIMB

   Legislaţia românească în domeniu prevede:
   "consumatorul persoana fizică are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă în termen de 14 zile calendaristice, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2, lit. e.)
   "Clienţi" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice. Clienţii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. 

   CONDITII RETURNARE PRODUS:
   Daca doriti sa returnati produsul primit puteti face acest lucru în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui, cu respectarea condiţiilor de retur de mai jos.

   1. Orice retur trebuie să fie precedat de o notificare a intenţiei de retur care se face completand online "Formularul de returnare produs".

   2. Dupa ce primim "Formularul de returnare produs" de la dvs. va vom trimite un email cu toate informatiile necesare pentru efectuarea in bune conditii a returului, de aceea va rugam sa nu expediati coletul inainte de a primi acest email informativ de la noi.

   3. Returul trebuie să fie însoţit de factura din colet.

   4. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit (nou, nepurtat, nespalat, cu eticheta atasata intacta - nu rupta sau desfacuta, fara miros de parfum sau fum!).

   5. Returul se face exclusiv prin curier.

   6. Costul transportului pentru returnare produs(e) difera de la caz la caz in functie de tipul de colet (plic, cutie), localitate, greutate si este tarifat conform pretului standard al curierului (incepand cu 20 lei), urmand a fi suportat integral de catre client.
       6.1 Oferta de pret unic de 12 lei pentru transport se aplica numai pentru comenzile initiale! In cazul RETURULUI / SCHIMBULUI DE PRODUSE aceasta oferta nu este valabila si se aplica pretul standard al curierului (incepand cu 20 lei).

   7. In maxim 14 zile calendaristice de la data primirii returului de către noi, vă vom înapoia contravaloarea produselor prin transfer bancar.

   8. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite intocmai, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul dvs. si va vom returna produsul/produsele. De aceea, avem rugamintea sa fiti atenta la aceste detalii si sa ne comunicati in caz ca au survenit modificari de acest gen.

   9. Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client sunt considerate abuz si ne rezervam dreptul de a refuza comenzile ulterioare!

   CONDITII SCHIMBARE PRODUS:
   Daca doriti sa schimbati marimea produsului sau sa-l inlocuiti cu un alt produs, puteti face acest lucru în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui, cu respectarea condiţiilor de mai jos.

   1. Va rugam sa ne comunicati prin email la (comenzi@hainehippie.ro) intentia dvs. de a schimba marimea produsului sau de a-l inlocui cu un alt produs(e).

   2. Noi va vom informa tot prin email care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru ca aceasta operatiune sa fie cat mai simpla pentru dvs.

   3. Produsul schimbat trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit (nou, nepurtat, nespalat, cu eticheta atasata intacta - nu rupta sau desfacuta, fara miros de parfum sau fum!), in caz contrar schimbul nefiind posibil.

   4. Atat trimiterea catre noi a produsului pe care doriti sa-l schimbati, cat si expedierea catre dvs. a produsului la schimb se fac exclusiv prin curier.

   5. Cheltuielile de transport in acest caz (2 transporturi) sunt suportate integral de catre client si se vor plati direct curierului, astfel:
       5.1 Primul transport: - in momentul trimiterii catre noi a coletului cu produsul pe care doriti sa-l schimbati.
       5.2 Al doilea transport: - in momentul primirii coletului de la noi cu produsul la schimb.
       5.3 Costul fiecarui transport difera de la caz la caz in functie de tipul de colet (plic, cutie), localitate, greutate si este tarifat conform pretului standard al curierului (incepand cu 20 lei).
       5.4 Oferta de pret unic de 12 lei pentru transport se aplica numai pentru comenzile initiale! In cazul RETURULUI / SCHIMBULUI DE PRODUSE aceasta oferta nu este valabila si se aplica pretul standard al curierului (incepand cu 20 lei).

   6. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite intocmai, ne rezervam dreptul de a nu accepta schimbul si va vom returna produsul/produsele. De aceea, avem rugamintea sa fiti atenta la aceste detalii si sa ne comunicati in caz ca au survenit modificari de acest gen. 

   7. Pentru a evita costurile suplimentare de transport pe care le-ati putea plati pentru schimbarea marimii produsului, va rugam sa consultati "Tabelul de Marimi" sau in cazul anumitor produse, dimensiunile lor in centimetri trecute direct pe pagina produsului.
   Daca totusi nu sunteti sigura in privinta marimii care vi s-ar potrivi, va rugam sa ne trimiteti dimensiunile dvs. masurate in centimetri pentru: bust, talie, sold, la adresa de email comenzi@hainehippie.ro
   Suntem incantati sa va avem clienta şi vă încurajăm să ne trimiteţi sugestii, astfel încât cumpărăturile la HAINE HIPPIE să fie mereu pe placul dvs.:)

Formular returnare produs
spacer
Real Time Web Analytics
Website detinut de MADRUGADA STYLE S.R.L.© 2008-2019 Toate drepturile rezervate | CIF: 38471641 | Nr. Reg.Com: J39/1029/2017 | ANPC