Bine ati venit la magazinul online HaineHippie.ro!

Folosirea acestui site si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mai jos mentionate.

Termeni si conditii de vanzare-cumparare

1. Generalitati
1.1. Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de:
MADRUGADA SPIRIT S.R.L.
Aleea 1 Iunie nr. 29, bl. G1, sc. 2, ap. 23, Focsani, jud. Vrancea
Nr. Reg. Com: J39/140/2023
CUI: 47657423
Tel: (+40) 726.601.101
Website: https://www.hainehippie.ro
E-mail: comenzi@hainehippie.ro

1.2. Numita in continuare S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si persoana fizica care lanseaza o comanda folosind platforma www.hainehippie.ro sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. , denumit in continuare Utilizator sau Client.
1.3. Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul inregistrarii ca utilizator pe site-ul www.hainehippie.ro si este valabil doar pentru persoane fizice, si nu juridice.
1.4. In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract, iar prezentele clauze vin in completarea acestuia in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare care se vor aplica cu prioritate si nu este valabil pentru persoane juridice. In cazul in care se doreste acest lucru, adica facturarea pe persoana juridica se face un alt contract si se discuta termenele si conditiile.
1.5. Pentru o mai buna comunicare si evidenta a solicitarilor dvs., toata corespondenta se poarta pe e-mail.
2. Definitii
2.1. Urmatorii termeni vor avea in cuprinsul prezentului contract sensurile mentionate mai jos:
a. SITE / DOMENIU- toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
b. CONTINUT - continutul site-ului, precum si al oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, precum si orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al MADRUGADA SPIRIT S.R.L. SRL UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. intr-o anumita perioada;
c. SERVICIU - serviciul de comert electronic desfasurat de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. xclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, dar si prin alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic).
d. UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare intre HAINE HIPPIE si aceasta;
e. CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
f. CLIENT - Persoana fizica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si acesta, care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI;
g. CONSUMATOR - orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale
h. DOCUMENT – prezentul document intitulat Termeni si Conditii de vanzare-cumparare;
i. BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L . cu referire la informatiile continute de acesta;
j. TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. catre Client;
k. CONTRACT LA DISTANTA - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si un client, persoana fizica, in cadrul sistemului de vanzare organizat de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
3. Obiectul contractului
3.1. Obiectul contractului priveste comercializarea produselor S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L . conform ofertei sale comerciale intre persoanele fizice si firma S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L.
3.2. Prezentele clauze comerciale sunt aplicabile tuturor operatiunilor de vanzare / cumparare de bunuri incheiate la distanta si realizate prin intermediul modalitatilor mentionate in cuprinsul acestui Document intre persoane fizice si firma noastra.
3.3. Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului / continutului / serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu a incheiat cu S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. un alt contract distinct, care se va aplica cu prioritate.
3.4. La momentul inregistrarii, fiecare Utilizator are obligatia de a citi prezentele clauze. Numai persoanele care isi dau acordul in mod expres pot dobandi calitatea de Utilizatori si/sau Clienti ai S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L ..
4. Conditii generale de folosire a site-ului / serviciului
4.1. Accesul la SERVICIU se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.hainehippie.ro
4.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele clauze, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
4.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate.
4.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord / nu accepta / isi revoca acceptul dat pentru document, acesta renunta la accesul la serviciu, la alte servicii oferite de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. prin intermediul site-ului, la primirea buletinelor informative si comunicarilor din partea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L .. De asemenea, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. a sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
4.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 4.4 si 4.5, acesta poate sa contacteze S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. au sa foloseasca legaturile din continutul primit de la S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. destinate acestui scop.
4.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L..
4.8. In cazul in care clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. i isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei comenzi, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. va anula comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4.9. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
4.10. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu este raspunzatoare fata de utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
4.11. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. oate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.
4.12. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul sau orice parte a continutului site-ului fara notificare prealabila a utilizatorilor.
4.13. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
5. Continutul
5.1. Continutul informativ/imagistic prezentat pe site-ul www.hainehippie.ro este proprietatea intelectuala a S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L.
5.2. Clientului/Utilizatorului nu ii sunt permise copierea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L . folosirea continutului sau a oricarei parti din acesta in afara site-ului www.hainehippie.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L . supra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L.
5.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului Document, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si acesta si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea SS.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L.cu referire la acel continut.
5.4. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera, utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului.
5.5. In cazul in care S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. onfera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor parti din continut definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor convenite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
5.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si/sau al unui angajat al S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. are a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista fata de respectivul continut.
5.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.
6. Date de contact
6.1. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.
6.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. a il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice, dar comunicarea ce tine de comenzi se face doar pe e-mail.
6.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
6.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului acesta consimtind astfel sa primeasca notificarile din partea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
6.5. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).
7. Politica de vanzare online
7.1. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
7.2. Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un cont, alegand un nume de utilizator (Username) si stabilindu-si o parola.
7.3. Parola fiecarui Utilizator este confidentiala, netransmisibila iar utilizarea parolei de catre o alta persoana decat cea autorizata conduce la anularea accesului in pagina. Fiecare Utilizator este raspunzator de utilizarea inregistrarii sale.
7.4. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la contul sau.
7.5. Fiecare Utilizator va sesiza S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii sale. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre Utilizatori. In cazul in care se constata utilizarea contului unui Utilizator de catre alte persoane, SC S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul respectiv si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Bazei de date.
7.6. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului / Clientului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. sau partenerilor sai.
7.7. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti. In situatia in care se descopera un asemenea fapt, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu. De asemenea, in aceasta situatie clientul/clientii care folosesc impreuna un singur cont nu vor mai putea beneficia de ofertele speciale ale S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L..
7.8. Compania noastra isi rezerva dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, pecuniare sau de alta natura fata de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. In aceasta categorie intra si persoanele pe contul carora se inregistreaza cel mult 2 comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes, persoanele care efectueaza retururi repetate abuzand de acest drept, etc.
8. Produsele comercializate de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L.
8.1. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.hainehippie.ro sunt produse noi, in ambalajul original, oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. au in cazul in care intevin alte probleme care impiedica S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. sa onoreze comanda.
8.2. Preturile prezentate includ TVA (care la acest moment este de 20% din valoarea produsului) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.
8.3. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de SS.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
8.4. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. e a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.
9. Valabilitatea preturilor si a ofertelor speciale / promotionale
9.1. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.
9.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
9.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
9.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
9.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
9.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
9.7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.
10. Comanda online
10.1. Clientul poate efectua comenzi pentru produse comercializate la un moment dat exclusiv pe site.
10.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
10.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. poate sa il contacteze in urmatoarele scopuri / situatii prin orice mijloc disponibil agreat de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. in functie de scop / situatie:
10.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client;
10.3.2. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor;
10.3.3. Informarea Clientului cu privire la stadiul livrarii produselor, la conditiile de plata, precum si cu privire la orice probleme care se pot ivi pe parcursul derularii raporturilor contractuale derulate in baza respectivei comenzi.
10.4. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. oate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
10.4.1. Datele furnizate de catre Client pe site sau in cuprinsul comenzii sunt incomplete sau incorecte;
10.4.2. Activitatea Clientului pe site poate produce daune de orice natura S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L . sau partenerilor acestuia.
10.5. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la prezentele Termene si Conditii.
10.6. In cazul in care un Client isi modifica datele personale folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite / acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii
10.7. Livrarea comenzilor se face atat in Bucuresti, cat si in tara, de luni pana vineri prin Curier Rapid cu livrare in 24/72h (pentru produsele aflate in stoc). Pentru produsele aflate in curs de intrare in stoc, livrarea se va face in intervalul mentionat cu verde pe pagina lor.
10.7.3. Costul de transport este fix (19 lei) oriunde in tara, in aria de acoperire a curierului.
10.7.4. Nu se fac expedieri sambata si duminica!
10.7.5. Nu se fac livrari prin Posta Romana!
10.9. In cazul in care aveti o problema cu o comanda si doriti mai multe amanunte sau sa clarificati situatia, va rog sa trimiteti e-mail la: comenzi@hainehippie.ro sau tel: (+40) 726.601.101
11. Plata produselor
11.1. In mod implicit, plata produselor se face ramburs in numerar in momentul primirii coletului (daca nu se specifica ulterior o alta modalitate de plata).
11.2 S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza comenzile care ridica suspiciuni, cum ar fi: adresa de livrare incompleta sau neconfirmata, imposibilitatea de a contacta telefonic sau pe mail clientul din diferite motive, un numar foarte mare de produse comandate, persoane care efectueaza retururi repetate abuzand de acest drept, clienti care nu si-au ridicat comenzile, suspiciuni legate de ridicarea coletului, etc. In asemenea cazuri, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita plata anticipata a produselor comandate si transportului aferent comenzii indiferent de numarul de produse comandate sau de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor in cauza.
12. Livrarea
12.1. Livrarea produselor se va face prin curier rapid in aria de acoperire a acestuia, iar plata se face ramburs la primirea coletului.
12.2. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si rezerva dreptul sa solicite Clientilor confirmarea comenzii emise inainte de onorarea acesteia prin contactarea clientilor in cazul clientilor aflati la prima comanda efectuata catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L..
12.3. Costul de transport este fix (19 lei) oriunde in tara, in aria de acoperire a curierului!
12.4. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni de maxim 2 ori. In cazul in care livrarea nu este posibila nici dupa 2 incercari ale curierului, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul SC S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. La cel mult 2 astfel de situatii, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si rezerva dreptul de a anula comenzile ulterioare ale respectivului client. Adresa de livrare a produsului se va confirma impreuna cu consilierul clienti S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L., numai in scris prin e-mail.
12.5. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si o reprezinta primirea documentelor fiscale legale. Factura constituie dovada incheierii contractului de vanzare-cumparare, conform legislatiei romanesti in vigoare.
12.6. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
14. Buletin informativ / Newsletter
14.1. Abonarea si dezabonarea la buletinul informativ / newsletter-ul site-ului www.hainehippie.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.
14.2. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si respecta reglementarile privind Comertul Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum sunt stabilite de legislatia romana si internationala.
14.3. Primirea buletinului informativ / newsletter presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord. Utilizatorul poate de asemenea sa isi manifeste acordul privind primirea buletinului informativ la momentul deschiderii unui cont de Utilizator.
14.4. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot fi folosite de catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. n limitele Politicii de securitate si confidentialitate.
14.5. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment astfel:
14.5.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit sau prin dezabonarea utilizand formularul de pe prima pagina;
14.5.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate prin folosirea contului;
14.5.3. Prin contactarea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. , conform cu informatiile de contactare si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
14.6. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.
14.7. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite buletinul informativ, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
14.8. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. n u va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului niciun alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. , la momentul expedierii buletinului.
14.9. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. etine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si cele aplicabile informatiilor publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
14.10. Abonatii newsletter-ului www.hainehippie.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale altor persoane numai pe propria raspundere si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.hainehippie.ro mesajele comerciale se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
14.11. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.
15. Limitare de responsabilitate
15.1. Persoanele care utilizeaza site-ul www.hainehippie.ro accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.
15.2. SS.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
15.3. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.
15.4. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L..
15.5. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
15.6. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. ste exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L . RL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
15.7. Exceptand obligatia legala de garantie, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L.nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
15.7.1. serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului;
15.7.2. serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
15.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.
15.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru consecintele rezultand din achizitii, oferte speciale, promotii, promovari sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.
15.9. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
15.10. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. epune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u isi asuma nici o obligatie si nu garanteaza in nici un fel ca acest site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.
15.11. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma propriei imagini, clientilor, partenerilor sai sau tertilor.
15.12. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza site-ul.
15.13. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale site-ului care vor fi realizate in functie de posibilitatile S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L.
15.14. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
i. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe site;
ii. acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
iii. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului si/sau Continutului;
iv. orice alta problema legata de continutul site-ului.
16. Forta majora si cazul fortuit
16.1. Exceptand cazurile in care s-a prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat care este inca in derulare nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial a oricareia dintre obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
16.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligata sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
16.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
16.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
16.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 18.3.
17. Legea aplicabila. Litigii
17.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. tilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii de utilizare". S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
17.2. Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
17.3. Prezentele conditii constituie singurul instrument juridic probant pentru solutionarea eventualelor litigii între parti pe cale amiabila ori, în caz de neîntelegere, prin actiune în justitie în daune interese adresate instantei competente.
17.4. Orice disputa cu referire la prezentele "Termeni si Conditii” sau la executarea obligatiilor contractuale care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se va rezolva pe cale amiabila.
17.5. Daca rezolvarea amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
17.6. Daca oricare dintre prevederile prezentelor conditii este sau devine nula, celelalte prevederi raman valabile. Orice prevedere nula va fi substituita cu o prevedere similara in sensul su scopul celor aratate mai sus.
18. Drepturi de autor
18.1. Intregul continut al site-ului reprezinta proprietatea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. , fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.
18.2. Accesul la site este oferit liber, cu exceptia paginilor destinate in mod exclusiv Utilizatorilor.
18.3. Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. sau de partenerii sai.
18.4. Nici un material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. .
18.5. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementari legale in domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. sau a partenerilor sai.
18.6. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L . prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
18.7. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L . e catre Utilizatori sau de catre oricare alte terte persoane, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail: comenzi@hainehippie.ro.
18.8. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele serviciile si/sau angajatii S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. au ale partenerilor sai.
19. Legaturi catre alte site-uri
19.1. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. au terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link”-uri) catre alte pagini sau resurse existente pe internet. Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau altele asemenea.
19.2. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u isi asuma nicio responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.
19.3. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
19.4. Este interzisa crearea de legaturi intre acest site si alte site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris al S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. .
19.5. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L . aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip care nu are acordul sau prealabil.
20. Protectia datelor cu caracter personal
În scopul garantării şi protejării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, Societatea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. otrivit dispoziţiilor imperative ale Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal obţinute în exercitarea activităţilor specifice obiectului de activitate al societăţii. In acest sens, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L.. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 29200 .
20.1. Societatea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. prelucreaza datele personale ale urmatoarelor categorii de persoane fizice: clienti / potential clienti, consumatori / potential consumatori, abonati
20.2. Date si categorii de date prelucrate: nume si prenume, sex, data si locul nasterii, telefon/fax, adresa, cont bancar, e-mail
20.3. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal:
a) reclama, marketing, publicitate
b) servicii de comunicatii electronice
c) validarea, expedierea si facturarea comenzilor
d) rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda
e) pentru a asigura accesul clientilor la serviciu
f) trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic
g) contactarea clientilor la cererea lor voluntara
h) contactarea in chestiuni de Relatii cu Clientii
20.4. Prin crearea contului, fiecare client si-a exprimat consimtamantul ca S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
20.5. Oricare client are dreptul de a obtine de la S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
b) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte
c) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii
d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat
20.6. În virtutea înregistrării voluntare pe website-ul www.HaineHippie.ro sau a accesarii (comandarii) produselor S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. , clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 1, în conformitate cu art. 5 alin. 1 din Legea nr. 677/2001, privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul www.hainehippie.ro şi de a nu oferi companiei S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. date cu caracter personal. Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Societatea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, prin transmiterea catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
20.7. Societatea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, cookies, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site, date care pot fi folosite de catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Abonatilor sai; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. i/sau al eventualilor terti cu care S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. are contracte de parteneriat in acel moment.
20.8. Clientul are dreptul de a se opune in limitele prevazute de art. 2.8 colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
20.9. Pentru exercitarea drepturilor, Clientul sau Abonatul se va adresa S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L . , in vederea renuntarii de a mai primi newslettere si/sau alerte.
20.10. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul/Abonatul au dreptul de a modifica datele pe care le-au declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
20.11. Politica de confidentialitate a S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Abonat exclusiv pe site-ul www.hainehippie.ro. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
20.12. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se obliga ca datele colectate ale Clientului/Abonatului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Abonatului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
20.13. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. aranteaza ca datele personale ale unui Utilizator colectate prin intermediul formularului de contact sau formularului de returnare produs vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv promotional.
20.14. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.
20.15. În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecţia persoanelor, prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, vă informăm că societatea noastră are nevoie de date personale doar în vederea expedierii mărfurilor şi materialului informaţional către clienţii noştri. Prin comenzile pe care le realizaţi consultând ofertele noastre vă daţi acordul expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. . Societatea S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. va prelucra, publica şi utiliza datele personale fără alte obligaţii sau plăţi faţă de dumneavoastră pentru acţiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare) şi de marketing prin poştă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastră şi a partenerilor noştri contractuali. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. arantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de persoana vizată. Aceste drepturi sunt: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiţiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise care va fi trimisă catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L.
20.16. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. stocheaza datele cu caracter personal pe serverele securizate ale unei societati informatice specializate in gazduirea de site-uri, societate cu care avem contract incheiat. Datele personale sunt colectate si criptate sub forma unei baze de date al carei acces este strict restrictionat si protejat. De asemenea, accesul la propriile date personale se face prin intermediul parolelor personalizate. Accesarea datelor de catre personalul S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se face prin persoane autorizate din cadrul firmei, pe baza de utilizator si parola. Periodic, societatea noastra realizeaza prin intermediul societatii informatice care gazduieste site-ul pe server, backup-ul site-ului, aceasta incluzand si salvarea datelor cu caracter personal.
20.17. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. aranteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. entru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. u implica obligatii din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date se va data si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: comenzi@hainehippie.ro
20.18. Informatiile furnizate catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. unt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
20.19. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia clientilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
a) dreptul de a cere S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelor dumneavoastra personale in mod gratuit
b) dreptul de a cere S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. sa rectifice, actualizeze sau sterge in mod gratuit acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001
c) dreptul de a cere S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor dumneavoastra personale
d) dreptul de a cere S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale
Orice astfel de cerere/notificare se va data si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: comenzi@hainehippie.ro
20.20. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
20.21. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale (cu exceptia datelor solicitate la momentul deschiderii contului de utilizator, in masura in care aceste date ar putea fi considerate confidentiale), conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
20.22. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. . Clientul sau Utilizatorul va informa S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. asupra unor asemenea tentative folosind datele de contact cunoscute.
20.23. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. prin mijloace electronice de comunicare la distanta (e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea la data transmiterii continutului.
20.24. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului site-ului, ci numai faptul ca S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu va face publice datele respective.
20.25. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se obliga sa nu faca publice adresele de e-mail ale Utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unor terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
20.26. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
20.27. Platforma on-line www.hainehippie.ro poate fi accesata în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acesteia nu este condiţionată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de www.hainehippie.ro va trebui să va înregistraţi ca utilizator (să vă creaţi un cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor şi Condiţiilor de utilizare a www.hainehippie.ro şi a Politicii de Securitate si Confidenţialitate a acestuia.
20.28. Daca folosiţi acest site sunteţi responsabili cu privire la păstrarea confidentialitătii datelor de acces în contul dvs. de utilizator de pe site şi sunteţi de acord să vă asumaţi responsabilitatea pentru toate activităţile efectuate din contul dvs. de utilizator de pe site.
20.29. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi, cu excepţia operatorului de marketing direct si al operatorului de servicii de curierat cu care societatea noastra are contract incheiat . Datele dvs. personale vor putea fi transmise autorităţilor in drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări în conformitate cu legile în vigoare. Informaţiile colectate în baza de date www.hainehippie.ro pot fi modificate de client accesând contul de utilizator sau pot fi şterse definitiv printr-o cerere trimisă pe următoarea adresă de e-mail: comenzi@hainehippie.ro.
20.30. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. îşi declină orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.
PRINCIPIILE PRIVIND PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL DE CATRE S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI ONLINE WWW.HAINEHIPPIE.RO
DREPTUL LA VIATA PRIVATA
S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. recunoaşte şi respectă dreptul la viaţă intimă, familială şi privată, prelucrarea datelor cu caracter personal desfăşurându-se în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
RESPONSABILITATEA
(1) S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. utilizează datele cu caracter personal ale persoanelor vizate prin intermediul unei baze de date alcătuite din informaţii obţinute direct de la persoanele vizate prin consimţământul acestora.
(2) S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. este responsabilă pentru datele cu caracter personal referite la alin. 1, aflate sub controlul său, precum şi pentru datele transferate către terţi.
(3) Persoanele care vor răspunde pentru respectarea dispoziţiilor legale din domeniul protecţiei persoanelor şi a datelor cu caracter personal, precum şi a principiilor prevăzute în prezentul Regulament sunt numai persoane angajate în cadrul S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. şi care au ca atribuţii colectarea, utilizarea, prelucrarea, datelor cu caracter personal.
LEGITIMITATEA SCOPULUI COLECTĂRII
(1) În S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. colectarea de date cu caracter personal prin mijloace frauduloase, neloiale sau ilegale este interzisă.
(2) Persoanele vizate vor fi informate asupra categoriilor de date care sunt prelucrate, scopul prelucrării precum şi consecinţele refuzului acestora de a furniza S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. datele solicitate.
(3) Scopurile pentru care se colectează date se precizează în scris, într-un limbaj uşor accesibil pentru persoanele vizate.
CONSIMŢĂMÂNTUL
(1) În cazul prelucrării datelor cu caracter personal, se cere consimţământul persoanelor vizate.
(2) Consimţământul de colectare a datelor cu caracter personal se exprimă in momentul completarii datelor in vederea plasarii unei comenzi online, unde se regaseste si nota de informare a persoanelor vizate în legătură cu "Termenii si Conditii", precum si cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
(3) Persoana vizata îşi poate retrage consimţământul în orice moment, sub condiţia avizării prealabile a operatorului. Acesta va informa persoana vizata în legatura cu procedura şi efectele retragerii consimţământului.
LEGITIMITATEA DEZVALUIRII
(1) S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal numai pentru scopurile pentru care au fost colectate, cu excepţia cazului în care persoana vizata îşi da anterior consimţământul şi pentru prelucrarea în alte scopuri sau în alte cazuri permise de lege.
(2) Accesul la datele prelucrate va fi permis numai angajaţilor S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L., în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu.
LEGITIMITATEA STOCĂRII
(1) S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se obligă să ia toate măsurile necesare pentru păstrarea datelor cu caracter personal de o manieră exactă, completată şi actualizată, pentru a îndeplini scopurile pentru care acestea au fost colectate.
(2) Datele cu caracter personal vor fi păstrate numai pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor stabilite, cu respectarea drepturilor persoanei vizate, în special a dreptului de acces, de intervenţie şi de opoziţie.
SECURITATEA PRELUCRARILOR
(1) S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. are obligaţia de a lua toate măsurile tehnice şi organizatorice necesare pentru asigurarea unui nivel de protecţie şi de securitate adecvat, în cadrul operaţiunilor efectuate asupra datelor cu caracter personal. În acest scop, la bazele de date vor avea acces numai persoane autorizate, iar copierea datelor se va putea face numai la locul în care sunt gestionate. La cerere, atunci cand legea nu interzice, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. va comunica informaţii referitoare la: categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrează, sursele de la care au fost colectate datele cu caracter personal, scopurile prelucrării, precum şi dacă, respectiv unui terţ i-au fost dezvăluite aceste date.
(2) În cazul în care dezvaluirea datelor este impusa de lege (de exemplu, în vederea executării unei hotărâri judecătoreşti), S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se va asigura ca terţul care solicita dezvaluirea acţionează în conformitate cu dispoziţiile legale incidente, iar cererea priveşte numai datele cu caracter personal neexcesive prin raportare la scopul prelucrării. Persoana vizata va fi informată în legatura cu dezvaluirea, numai dacă legea permite.
DREPTUL DE INFORMARE
(1) La cerere, atunci cand legea nu interzice, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. va comunica informaţii referitoare la: categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrează, sursele de la care au fost colectate datele cu caracter personal, scopurile prelucrării, precum şi dacă, respectiv unui terţ i-au fost dezvăluite aceste date.
(2) În cazul în care dezvaluirea datelor este impusa de lege (de exemplu, în vederea executării unei hotărâri judecătoreşti), S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. se va asigura ca terţul care solicita dezvaluirea acţionează în conformitate cu dispoziţiile legale incidente, iar cererea priveşte numai datele cu caracter personal neexcesive prin raportare la scopul prelucrării. Persoana vizata va fi informată în legatura cu dezvaluirea, numai dacă legea permite.
DREPTUL DE ACCES
(1) Pesoanele vizate au dreptul să se informeze cu privire la datele personale proprii deţinute de S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L., utilizând în acest scop diverse căi de comunicare (email, fax, cerere scrisă)
(2) O persoană vizată nu are dreptul de a accesa datele cu caracter personal ale altei persoane vizate.
DREPTUL DE INTERVENŢIE
(1) Persoanele vizate au dreptul de a solicita verificarea exactităţii şi a caracterului complet al datelor cu caracter personal care le privesc, precum şi de a solicita rectificarea datelor inexacte sau incomplete, prin formularea unor contestaţii.
(2) S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. va păstra o evidenţă a contestaţiilor privind caracterul exact sau complet al datelor, precum şi o evidenţă a datelor transferate către alţi operatori. Evidenţele vor conţine datele care au fost rectificate şi datele care au fost transferate.
(3) Actualizarea bazelor de date se face prin intermediul informaţiilor transmise de persoanele vizate.
DREPTUL DE OPOZIŢIE
(1) Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.
(2) În vederea exercitării drepturilor prevăzute la alin. (1) persoana vizată va înainta operatorului o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.
(3) Operatorul este obligat să comunice persoanei vizate măsurile luate în temeiul alin. (1) sau (2), precum şi, dacă este cazul, numele terţului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului exprimate potrivit alin. (2).
SOLUŢIONAREA PLANGERILOR
(1) S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. este obligată să rezolve plângerile şi orice alte cereri legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, în termenele şi condiţiile prevăzute de lege.
21. Dispozitii finale
20.1. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
20.2. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
20.3. S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.
20.4. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.hainehippie.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
20.5. La o comanda neridicata, S.C. MADRUGADA SPIRIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a intrerupe accesul utilizatorului la plasarea de comenzi pe site.
20.6. Fiind de acord cu acesti "Termeni si Conditii" de utilizare a site-ului www.hainehippie.ro, clientul isi asuma in totalitate responsabilitatea folosirii in aceste conditii a site-ului.

spacer
Website detinut de MADRUGADA SPIRIT S.R.L.© 2008-2023 Toate drepturile rezervate | CUI: 47657423 | Nr. Reg. Com: J39/140/2023 | ANPC
https://anpc.ro/ce-este-sal/ https://ec.europa.eu/consumers/odr/