RETUR / SCHIMB

   Legislaţia românească în domeniu prevede:
   "consumatorul persoana fizică are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă în termen de 14 zile calendaristice, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2, lit. e.)
   "Clienţi" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice. Clienţii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. 

   RETUR PRODUS:
   Daca doriti sa returnati produsul primit puteti face acest lucru în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui, cu respectarea condiţiilor de retur de mai jos:

   1. Orice retur trebuie să fie precedat de o notificare a intenţiei de retur care se face completand online Formularul de retur pe care il puteti gasi in contul dvs. de pe site.
   2. Dupa ce primim acest formular de la dvs. va vom trimite un email cu toate informatiile necesare pentru efectuarea in bune conditii a returului (inclusiv adresa de retur), de aceea va rugam sa nu expediati coletul inainte de a primi acest email informativ de la noi. Vom trimite noi curierul la dvs. pentru a prelua coletul.
.: ATENȚIE! ADRESA SEDIULUI SOCIAL NU ESTE ADRESA DE RETUR!
   3. Returul trebuie să fie însoţit de factura din colet.
   4. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit (nou, nepurtat, nespalat, cu eticheta atasata intacta - nu rupta sau desfacuta, fara miros de parfum sau fum!).
   5. Returul se face exclusiv prin curier.
   6. Costul transportului pentru returnare produs(e) difera de la caz la caz in functie de caracteristicile coletului (plic, colet), localitate, greutate si este tarifat conform pretului standard al curierului (in jur de 25-30 lei), urmand a fi suportat integral de catre client.
   7. In maxim 14 zile calendaristice de la data primirii returului de către noi, vă vom înapoia contravaloarea produselor prin transfer bancar.
   8. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite intocmai, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul dvs. si va vom returna produsul/produsele. De aceea, avem rugamintea sa fiti atenti la aceste detalii si sa ne comunicati in caz ca au survenit modificari.
  9. Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client sunt considerate abuz si ne rezervam dreptul de a refuza comenzile ulterioare!

   SCHIMB PRODUS:
   Daca doriti sa schimbati marimea produsului sau sa-l inlocuiti cu un alt produs, puteti face acest lucru în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui, cu respectarea condiţiilor de mai jos.

   1. Orice schimb trebuie să fie precedat de o notificare a intenţiei de schimb produs/marime, care se face completand online Formularul de retur pe care il puteti gasi in contul dvs. de pe site.
   2. Dupa ce primim acest formular de la dvs. va vom trimite un email cu toate informatiile necesare pentru efectuarea in bune conditii a schimbului (inclusiv adresa de retur), de aceea va rugam sa nu expediati coletul inainte de a primi acest email informativ de la noi. Vom trimite noi curierul la dvs. pentru a prelua coletul.
ATENȚIE! ADRESA SEDIULUI SOCIAL NU ESTE ADRESA DE RETUR!
   3. Produsul schimbat trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit (nou, nepurtat, nespalat, cu eticheta atasata intacta - nu rupta sau desfacuta, fara miros de parfum sau fum!), in caz contrar schimbul nefiind posibil.
   4. Atat trimiterea catre noi a produsului pe care doriti sa-l schimbati, cat si expedierea catre dvs. a produsului la schimb se fac exclusiv prin curier pe care il vom trimite noi la dvs.
   5. Cheltuielile de transport in acest caz (2 transporturi/dus-intors) sunt suportate integral de catre client si se vor achita direct curierului, astfel:
       Primul transport: - in momentul trimiterii catre noi a coletului cu produsul pe care doriti sa-l schimbati.
       Al doilea transport: - in momentul primirii coletului de la noi cu produsul la schimb.
       Costul fiecarui transport difera de la caz la caz in functie de caracteristicile coletului (plic, colet), localitate, greutate si este tarifat conform pretului standard al curierului (in jur de 25-30 lei).
   6. In cazul in care ati beneficiat de un COD DE REDUCERE sau DISCOUNT la plasarea comenzii initiale, acesta nu se aplica si in cazul schimbului de produse!
   7. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite intocmai ne rezervam dreptul de a nu accepta schimbul si va vom returna produsul/produsele. De aceea, avem rugamintea sa fiti atenta la aceste detalii si sa ne comunicati in caz ca au survenit modificari de acest gen. 
   8. Pentru a evita costurile suplimentare de transport pe care le-ati putea plati in caz de schimb marime sau produs, va recomandam sa consultati Tabelul de Marimi sau in cazul anumitor produse, dimensiunile lor masurate in centimetri si trecute direct pe pagina produsului. Daca totusi aveti indoieli in privinta marimii care vi s-ar potrivi, va rugam sa ne trimiteti dimensiunile dvs. masurate in centimetri pentru: bust, talie, sold, la adresa de email: comenzi@hainehippie.ro sau pe chat-ul site-ului.