hainehippie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii de produse

surile din tabel sunt măsurile corpului, nu ale hainelor!

Tabel de marimi

   1. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa mărimii dvs. ne puteţi trimite un email la: comenzi@hainehippie.roprecizand dimensiunile pentru bust, talie, şold şi vă vom sugera mărimea potrivită în funcţie de croiala produsului.
   2. Unele produse au o croiala flexibila care permite potrivirea pentru 2 marimi, de aceea, le veti gasi ca marimi comune:
       - S/M (datorita croiului permite potrivirea cu usurinta atat pentru marimea S, cat si pentru marimea M)
       - L/XL (datorita croiului permite potrivirea cu usurinta atat pentru marimea L, cat si pentru marimea XL)
   3. Marimea FREE SIZE (marime unica) inseamna ca produsul respectiv are o croiala care permite potrivirea cu usurinta pentru toate marimile cuprinse intre 36-44, daca nu se precizeaza altfel in descrierea produsului.
   4. La unele produse veti gasi trecute pe pagina lor dimensiunile aproximative masurate in centimetri, de aceea va rugam sa luati de bune aceste masuratori trecute cu rosu pe pagina produsului si nu cele din Tabelul de marimi. Toate dimensiunile publicate pe site sunt aproximative!
spacer
Real Time Web Analytics
Website detinut de MADRUGADA STYLE S.R.L.© 2008-2022 Toate drepturile rezervate | CIF: 38471641 | Nr. Reg. Com: J39/1029/2017 | ANPC
https://anpc.ro/ce-este-sal/ https://ec.europa.eu/consumers/odr/